Al meer dan 15 jaar zijn wij een schoonheidssalon waar jij centraal staat. Vol overgave en gepassioneerd door ons vak, laten wij jou graag stralen! Bij Beauty and so ben je in professionele handen en staan jouw wensen centraal. We volgen regelmatig cursussen, bezoeken vakbeurzen en luisteren goed naar de wensen van jou als klant. Zo blijven we up-to-date en mogen we blijven groeien.

Onze missie

Een goed verzorgde huid doet je stralen, zowel van buiten als van binnen. En daar helpen wij graag bij! In onze salon laten wij jou graag genieten van onze diverse behandelingen. Zo kom je even uit de sleur van alledag en kun je heerlijk ontspannen. Maar ook als je graag gezond wil afvallen, ben je bij ons aan het juiste adres. Want als officieel PowerSlim-coach helpen we je om weer lekker in je vel te zitten. Wij zijn er voor jou, ervaar het zelf!

Vakorganisaties

Wij zijn aangesloten bij verschillende vakorganisaties:
• ANBOS
• PROVOET
• SBB (erkend leerbedrijf)

Samen staan we sterk

In het leven gebeuren soms hele nare dingen. Zo horen we helaas steeds vaker van ziektes als kanker en MS. Daarom zetten we ons al een aantal jaren vrijwillig in voor diverse stichtingen, maar vooral voor de patiënten om hen te ondersteunen en te helpen:
IntermeZZo Zwolle
• Look, Good, Feel, Better
• Frion