Massages

MassagesLoskomen van de dagelijkse stress in je lichaam en in je geeft. Je ervaart weer hoe het voelt om ontspannen te zijn. Daar gaat het om bij een goede massage. Bij Beauty and so kun je genieten van verschillende soorten massages die ook uitstekend met elkaar te combineren zijn.

Geef zelf aan wat je graag zou willen of wat je lichaam nodig heeft. Voor alle massages geldt dat het mogelijk is om of het gehele lichaam of een deelgebied van het lichaam te laten masseren.

Geniet bij Beauty and so van de volgende massages:

ALGEHELE LICHAAMSMASSAGE
Laat je heerlijk masseren en kom volledig tot rust

• hoofdhuid
• gezicht
• decolleté
• armen en handen
• benen en voeten
• rug
• schouders en nek

Duur: 90 minuten

DEELMASSAGE
Kies zelf je massage

• hoofdhuid
• gezicht
• decolleté
• armen en handen
• benen en voeten
• rug
• schouders en nek

Duur: 25 minuten per deel

SPORTMASSAGE
Bij de sportmassage leggen we de nadruk op “probleemgebiedjes”. Spierknopen heffen we zoveel mogelijk op en door de massage wordt de doorbloeding optimaal gestimuleerd. Hierdoor nemen eventuele spierspanningen af waardoor klachten verminderen (of eventueel voorkomen kunnen worden). De sportmassage richt zich veelal niet op het gehele lichaam, maar op een gedeelte daarvan. We pakken de dieper gelegen spieren aan en stimuleren de doorbloeding.

Duur: vanaf 30 minuten

VOETREFLEXMASSAGE

Voetreflextherapie is een natuurgeneeswijze die al zo’n 3000 jaar geleden door de Egyptenaren, Chinezen en Indiërs werd ingezet om te ontspannen en te genezen. Deze geneeswijze gaat ervan uit dat alle organen, lichaamsdelen, spieren etc., in verbinding staan met zones op de voeten. Via drukpunten op de voeten kunnen organen, klieren en andere delen in het lichaam op een positieve manier beïnvloed worden. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt hierdoor gestimuleerd.

Wat is voetreflexmassage

Voetreflexmassage is het masseren van de voeten, op een zachte manier. De massage kan een diepe ontspanning teweeg brengen, die zeer heilzaam is voor lichaam en geest.

Voetreflex kan gegeven worden voor o.a.

  • Algehele ontspanning
  • Lichamelijke en psychische klachten
  • Pijnverlichting (bij bijvoorbeeld chronische pijn)
  • Vitalisering bij vermoeidheid
  • Ondersteuning tijdens chemokuren

Duur: vanaf 60 minuten

HOTSTONE-MASSAGE
Een massage met speciale basaltstenen van ongeveer 45 graden Celcius. Door de warmte, de druk van de stenen en de bewegingen van de massage worden je spieren diep vanbinnen verwarmd. Daardoor is de massage nog effectiever. De aangename warmte zorgt voor een extra ontspannend gevoel.

Duur: 60 minuten

SOAPMASSAGE
Laat je hele lijf (of een gedeelte daarvan) heerlijk masseren met warme, opgeklopte zeep en ervaar een diepgereinigde huid. De buideltjes warme himalayasteentjes geven een extra dimensie aan deze massage. Het resultaat: warmte die diep in je lichaam doorwerkt, een heerlijk gezuiverde huid en een ontspannen gevoel.

Duur: 25 minuten per deel of 60 minuten voor je gehele lichaam

ZWANGERSCHAPSMASSAGE
Een heerlijke massage voor een aanstaande moeder. Bij een zwangerschapsmassage masseren we je nek, schouders, rug en eventueel je buik (bij bijvoorbeeld bandenpijn). Als je wilt masseren we ook je benen, armen, handen en/of je voeten. Ontspannen spieren zorgen voor meer ruimte in je lichaam. Hierdoor nemen spanningen en pijn in je lichaam af en kan overtollig vocht beter worden afgevoerd.

Op je buik liggen is vaak geen optie, dus masseren wij je terwijl je op een kruk zit of -indien je dat kan- op je zij ligt op de behandeltafel. Tijdens de zwangerschapsmassage komen er meer voedingsstoffen en dus ook meer zuurstof vrij voor moeder en kind.

Deze massage is mogelijk vanaf de 14e week van de zwangerschap. Heb je medische klachten, raadpleeg dan eerst je arts.

Duur: 60 minuten

BABYMASSAGE
Een bijzondere massage die je zelf mag uitvoeren. Want je baby masseren zorgt voor een hechtere band tussen jou en je pasgeboren kindje. Daarbij heeft het ook een positief effect op de volledige ontwikkeling van je baby, werkt het ontspannend en activeert het de zintuigen.

Een vragendeBabymassage massage
De babymassage bestaat vooral uit rustige strijkbewegingen, yogaoefeningen en contact maken met je baby. Het is de enige vragende massage: als je baby begint te draaien kan de massage overgaan van bijvoorbeeld het rechterbeentje naar het linkerarmpje. Door rustig en met bepaalde grepen over de huid te strijken, leer je de lichaamstaal van je baby beter begrijpen. Heeft je baby last van bijvoorbeeld buikkrampjes, overstrekken, is het onrustig of moet het huilen? Een massage kan dan een positief effect hebben op je baby en op jou.

Deze massage is geschikt voor alle baby’s van ongeveer 6 weken tot 9 maanden.

Duur: 120 minuten

Direct een massage reserveren