Massages

Loskomen van de dagelijkse stress in je lichaam en in je geest. Je ervaart weer hoe het voelt om ontspannen te zijn. Daar gaat het om bij een goede massage. Bij Beauty and so kun je genieten van verschillende soorten massages die ook uitstekend met elkaar te combineren zijn.

Geef zelf aan wat je graag zou willen of wat je lichaam nodig heeft. Voor alle massages geldt dat het mogelijk is om of het gehele lichaam of een deelgebied van het lichaam te laten masseren.

ALGEHELE/DEEL LICHAAMSMASSAGE

• hoofdhuid
• gezicht
• decolleté
• armen en handen
• benen en voeten
• rug
• schouders en nek

Duur: vanaf 30 tot 120 minuten

SOAPMASSAGE

Laat je hele lijf (of een gedeelte daarvan) heerlijk masseren met warme, opgeklopte zeep en ervaar een diepgereinigde huid. De buideltjes warme himalayasteentjes geven een extra dimensie aan deze massage.

Het resultaat: warmte die diep in je lichaam doorwerkt, een heerlijk gezuiverde huid en een ontspannen gevoel.

Duur: 60 minuten of 25 minuten per deel

HOTSTONE-MASSAGE

Een massage met speciale basaltstenen van ongeveer 45ºC. Door de warmte, de druk van de stenen en de bewegingen van de massage worden je spieren tijdens een hotstone-massage diep vanbinnen verwarmd.

Dit zorgt voor een extra ontspannend gevoel in je hele lijf en maakt de massage nog effectiever. Zo kom je even heerlijk tot rust.

Duur: 60 minuten

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Bij een zwangerschapsmassage masseren we je nek, schouders, rug en eventueel je buik (bij bijvoorbeeld bandenpijn). Als je wilt masseren we ook je benen, armen, handen en/of je voeten. Ontspannen spieren zorgen voor meer ruimte in je lichaam. Hierdoor nemen spanningen en pijn in je lichaam af en kan overtollig vocht beter worden afgevoerd.

Deze massage is mogelijk vanaf de 14e week van de zwangerschap. Heb je medische klachten, raadpleeg dan eerst je arts.

Duur: 60 minuten

BABYMASSAGE

Een bijzondere massage die je zelf mag uitvoeren. Want je baby masseren zorgt voor een hechtere band tussen jou en je pasgeboren kindje. Daarbij heeft het ook een positief effect op de volledige ontwikkeling van je baby, werkt het ontspannend en activeert het de zintuigen.

Deze massage is geschikt voor alle baby’s in de leeftijd van ongeveer 6 weken tot 9 maanden.

Duur: 120 minuten

SPORTMASSAGE

Tijdens een sportmassage wordt de doorbloeding optimaal gestimuleerd. Hierdoor nemen eventuele spierspanningen af waardoor klachten verminderen (of eventueel voorkomen kunnen worden).

De sportmassage richt zich veelal op een gedeelte van het lichaam.

Duur: vanaf 30 minuten