Lichaamsbehandelingen

Gun jezelf eens een peeling, pakking of Rhassoul-behandeling en voel hoe je hele lijf tot rust komt. Een ontspannend cadeautje voor jezelf. Je voelt je herboren en je huid ziet er weer stralend uit.

Elke behandeling passen we aan op jouw wensen en vooral op wat jouw huid nodig heeft. Bij Beauty and so kun je genieten van de volgende lichaamsbehandelingen:

PEELINGS

Voor een zijdezachte huid

Scrubben van de huid met een verzorgende peeling met bamboestam-extracten. Door de peeling over de huid te masseren worden de dode huidcellen op effectieve wijze verwijderd. De peeling stimuleert nieuwe celgroei en de aanmaak van collageen en elastine. Het resultaat: een stralende, egale en zijdezachte huid

Rugpeeling en verzorging
Duur: 30 minuten

Lichaamspeeling en verzorging
Duur: 60 minuten

PAKKINGEN

Een verwenmoment voor je huid

De pakking stemmen we af op jouw wensen en de behoefte van je huid: om cellulite te verzachten, je huid intensief te voeden en te herstellen of om je onzuivere huid te reinigen. Na de reiniging van je huid, masseren we de pakking in en wikkelen we je in een speciaal folie. Je kunt nu even heerlijk ontspannen terwijl de pakking de tijd krijgt om zijn werk te doen.

Daarna wordt je huid weer ontdaan van de folie en met warme doeken verwijderen we de pakking van je huid. Het resultaat: een heerlijk zachte en verzorgde huid die er weer stralend uitziet!

Deelpakking en verzorging
Duur: 30 minuten

Lichaamspakking en verzorging
Duur: 60 minuten

RHASSOUL-BEHANDELING

Arabische kleibehandeling

We masseren je huid met lava-aarde afkomstig uit de Moulouya-vallei in Marokko. Doordat we je huid warm inpakken kunnen de voedingsstoffen optimaal hun werk doen. De lava-aarde zuivert en verfrist je huid en geeft je een ontspannend en verkwikkend gevoel.

Duur: 45 minuten