Medical

Let nature be your medicine

IK Skinperfection ontwikkelde met medische ondersteuning een speciale Medical Collection. Daarom adviseren ook artsen en therapeuten deze huidverzorgingslijn te gebruiken bij intensieve medische behandelingen, zoals chemotherapie, bestraling, hormoonbehandelingen en intensieve medicatie.

Medical Kit

Onderga jij bestraling of bijvoorbeeld hormoonbehandelingen? Als enige merk in Nederland hebben wij deze bijzondere collectie, op maat samengesteld in een Medical Kit en specifiek ontwikkeld om te gebruiken bij intensieve medische behandelingen.

Inhoud Medical Kit:

  • SILK+, een milde, ultrazachte 3-in-1 gezichtsreiniging,
  • RECOVER+, een huidherstellende 24H crème,
  • DE-ITCHY+, een olie voor de gevoelige (hoofd)huid.

Omdat de producten geen Phyto-oestrogenen en behandelingverstorende bestanddelen bevatten, kun je deze producten met een gerust hart gebruiken bij intensieve medische behandelingen. De Medical Kit is ideaal voor thuisgebruik, maar we laten je deze producten ook graag ervaren tijdens een heerlijke ontspannende behandeling in onze salon.

Wil je wel graag deze kit maar lukt het je niet om in de praktijk te komen voor een behandeling, laat het ons dan gerust weten via het contactformulier of stuur een Whatsapp-berichtje. Dan sturen wij de Medical Kit graag naar je op!

Complete verzorgingslijn

Naast de Medical Kit bestaat de Medical Collection uit een lichaamsverzorgende crème op basis van 100% raw sheabutter, Butterly Cream en een Nail Blush nagellak voor broze nagels zonder toevoegingen zoals formaldehyde.

We vinden het geweldig dat we een huidverzorgingslijn kunnen bieden, speciaal voor mensen die geen andere verzorgingsproducten verdragen. Ontzettend blij en trots zijn we dat wij écht iets kunnen betekenen voor deze groep mensen. We gunnen iedereen een fijne, mooie en gezonde huid!

U kunt bij ons rekenen op vele jaren ervaring. Zowel als oncologisch schoonheidsspecialiste in het ziekenhuis (IntermeZZo) en als gastdocent van de vakopleiding (inclusief werken met kankerpatiënten) aan het Deltion College in Zwolle.